Zijn homo’s belangrijker dan vrouwen?

De burgemeester van onze hoofdstad heeft op 25 augustus j.l. op het Museumplein in Amsterdam via een oproep aan onze Nederlandse regering blijk gegeven dat hij de rechten van homo’s belangrijker vindt dan die van vrouwen. Van der Laan wil een Statenklacht indienen tegen de schending van mensenrechten in Rusland. Tjonge jonge, die Van der Laan toch, die neemt geen blad voor zijn mond. Nee, die zegt waar het opstaat. Maar waarom geen goed beleid om homo’s te beschermen in zijn eigen stad. In Amsterdam worden steeds meer homoseksuelen uitgescholden en mishandeld. Wat doet hij daar tegen?
Waarom de regering niet vragen om een aanklacht in te dienen tegen alle moslimstaten voor het onderdrukken van 500 miljoen vrouwen en het vertrappen van hun rechten?
Er is niets tegen, dat Van der Laan vecht voor de rechten van de Homo’s. Toch bekruipt me nu een onaangenaam gevoel. Kan de burgemeester van Amsterdam zijn tijd niet beter besteden, dan nutteloze protestacties uitvoeren. Een beetje de populist uithangen voor eigen publiek. Nederlanders staan bekend om hun opgeheven vingertje. Helaas hebben we hier weer te maken met een slechte imitatie van de welbekende Van Kooten en de Bie creatie “Eberhard van der Laan”.